Har du ligesom jeg travlt om morgenen, men samtidig er ved at være træt af havregryn, skyr mv. Så skal du prøve at spise æggekage.
Det er en dejlig let morgenmad, der mætter længe. Og i løbet af 15 minutters tid har du den lækreste morgenmad, som er lidt anderledes end hvad du måske plejer – nemlig Dejlig nem æggekage.
Ingredienser
- 3 Æg, hel og rå
- 2 Spsk Cremefraiche, 9 %
- 50 g Spinat
- 90 g Tomat, rå
- 80 g Avocado eller 50 g Feta
- Lidt sort peber og andre krydderier du synes er spændende.
- 5 g Olivenolie
Fremgangsmåde
Pisk æg, peber og creme fraiche i en skål.
Skyl efterfølgende spinaten godt og grundigt og si vandet fra. Vend spinaten i æggeblandingen.
Varm en pande op og put lidt Olivenolie på. Hæld blandingen på panden og lad den stå i ca 6 – 8 minutter eller indtil du kan se at æggeblandingen er stivnet.
Læg tomaterne eller ost (eller du kan vælge avokado) på den ene halvdel og fold æggekagen (omeletten) på midten og steg den færdig på begge sider i et par minutter.
Sådan laver du en Dejlig nem æggekage.